İYİ Parti’den 30 köye çıkarma!
- Tevfik İŞÇİ

- 24 Mar
- 2 dakikada okunur
İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Gürkan Aktuna öncülüğünde ilçeye bağlı 30 köyün tamamını ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen teşkilat, köy başkanlıklarını da belirleyerek yeni döneme sahadan güçlü bir başlangıç yaptı.


İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Gürkan Aktuna öncülüğünde yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı 30 köyün tamamını ziyaret etti.
Yapılan açıklamada, bu ziyaretlerin bir program ya da zorunluluk değil, doğrudan vatandaşla temas kurulan ve onların hayatına dokunulan bir süreç olduğu vurgulandı.
Köylerde yaşayan vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştiren teşkilat üyeleri, aynı sofraya oturup dertleri yerinde dinlediklerini ifade etti. Sorunların masa başında değil, bizzat yerinde ve yaşamın içinden dinlendiği belirtilen açıklamada, “Biz onlardan öğrendik, onlar bize kardeşçe anlattı” denildi.
Tarımda yaşanan sıkıntılardan ekonomik daralmaya, altyapı eksikliklerinden sosyal ihtiyaçlara kadar birçok konuda vatandaşların taleplerinin not alındığı belirtilirken, bu sorunların aracısız ve doğrudan birinci ağızdan dinlendiğinin altı çizildi.
Ziyaretler kapsamında 30 köyde köy başkanlarının atamalarının da yapıldığı belirtilerek, yeni görevlendirilen isimlere başarı dilekleri iletildi. Önümüzdeki süreçte her köyün kendine özgü sorunları ve çözüm önerilerinin ayrı ayrı kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.
İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, siyasetin sadece konuşmak değil aynı zamanda dinlemek olduğuna inandıklarını vurgulayarak, İlçe Başkanı Gürkan Aktuna liderliğinde teşkilatın gücünü sahadan, köylerden yani doğrudan milletten almayı hedeflediğini belirtti. Açıklamada, “Gerçek siyaset, vatandaşın ayağına gitmeden yapılmaz” ifadelerine yer verildi.
“SAHADAN KOPMAYACAĞIZ”
İlçe Başkanı Gürkan Aktuna da konuya ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunarak, “Biz siyasetimizi sahada, vatandaşımızla birlikte yapıyoruz. Köy köy gezerek hemşehrilerimizin sorunlarını yerinde dinledik. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmaya, çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Öte yandan kentteki beldelerin de ihmal edilmediği belirtilirken, Evrensekiz’de Mehmet Karakirpik ve Ahmetbey’de Fuat Özkaya ile yola devam edildiği, Büyükkarıştıran beldesinde ise geçmiş dönemde Belde Başkanlığı görevini yürüten İsmail Dönmez’e teşekkür edilerek bayrak değişimi kapsamında Sedat Çakır’ın belde başkanı olarak atandığı duyuruldu. Yeni görevlendirilen isimlere başarı dilekleri iletilirken, beldeler için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, vatandaşın yanında olmaya, sorunları yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Yeni dönemde merkez mahallelerde de aynı hassasiyetle çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.
Açıklamanın sonunda tüm Lüleburgazlıların geçmiş bayramı kutlanarak, vatandaşlara “el ele, ses sese verme” çağrısında bulunuldu.


