İş yerine daldı!
“Bisiklet ve motosikletler zarar gördü”
“500 bin TL zarar”
Lüleburgaz Durak Mahallesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, TT Bisiklet & Motosiklet işletmesinin camından içeri girdi. Kazada iş yerinde yaklaşık 500 bin TL maddi hasar oluşurken, can kaybı ve ağır yaralanma yaşanmadı. Sürücünün alkollü olduğu iddia edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.



Lüleburgaz’da Durak Mahallesi girişinde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü TT Bisiklet & Motosiklet işletmesinin camından içeri girdi. Çarpmanın etkisiyle işletmenin camları paramparça olurken, giriş bölümünde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Kaza, 21 Eylül Pazartesi akşamı saat 22.30 sıralarında İstasyon Caddesi Durak Mahallesi girişinde bulunan TT Bisiklet & Motosiklet’in önünde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkan 39 TF 639 plakalı R.S. idaresindeki araç, işletmenin giriş bölümündeki camına çarptı. Çarpmanın etkisiyle iş yerinin girişinde büyük çapta maddi hasar oluştu.
Kaza sırasında ortaya çıkan yüksek ses, çevrede bulunan vatandaşların da korku yaşamasına neden oldu. Olay yerine yakın bir noktada bulunan bir grup genç, sesi duyduktan sonra kazanın meydana geldiği bölgeye koştu.
Kazayı fark eden gençler, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi.
CAMLAR PARAMPARÇA OLDU
Kazanın şiddetiyle işletmenin giriş bölümündeki camlar tamamen kırılırken, iş yerinin giriş kısmında da çeşitli hasarlar meydana geldi. İşletmenin içerisinde bulunan bazı bisiklet ve motosikletlerin de kazadan etkilendiği görüldü.
Kazanın gece saatlerinde meydana gelmesi ve olay sırasında çevrede bulunanların hızlı şekilde yardım çağrısında bulunması olası bir facianın önüne geçti.
Öte yandan dükkan sahiplerinin ilk tespitlerine göre yaklaşık 500 bin TL maddi hasarın oluştuğu belirlendi.
ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Öte yandan kazaya karışan sürücünün alkollü olduğu iddia edildi. Kazada can kaybı yaşanmazken, ağır yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından gerekli kontroller yapılırken, kazanın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



