top of page

Başkan kazanın başına geçti

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Bizbize Yeteriz Derneği’nde vatandaşlarla aynı sofrayı paylaştı ve yemek dağıtımına katıldı.

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Bizbize Yeteriz Birlik Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği, 2020 yılından bu yana sürdürdüğü çalışmalar ile takdir topluyor.

Önceki gün Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, iftar saatinde derneği ziyaret ederek dernek yöneticileri ve mahalleli ile bir araya geldi.

Gerenli, vatandaşlara yemek dağıtımına da katılarak paylaşmanın ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Gerenli, etkinlikle ilgili olarak, “Yardımlaşma, paylaşma ve dayanışmanın gücünü bir kez daha hissettik. Biz Bize Yeteriz Derneği ile birlikte komşularımıza yemek dağıtımı yapıp aynı sofrayı paylaştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dernek yetkilileri ise, iftar sofralarının yalnızca karnın doyduğu değil, gönüllerin birleştiği ve paylaşmanın doruğa ulaştığı özel anlar olduğunu belirterek, “Aşevimize gönlümüzle misafir olan Belediye Başkanımız Sayın Murat Gerenli ve Belediye Meclis Üyemiz Sedat Kum’a teşekkür ederiz” dedi.

bottom of page