Ahmet Koşar Hayatını Kaybetti
- gorunumhaber

- 17 saat önce
- 1 dakikada okunur

1949 yılında dünyaya gelen Ahmet Koşar, 76 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle 30 Ekim saat 00.40’ta hayatını kaybetti.
Uzun yıllar Lüleburgaz’da yaşayan Koşar, 1980’li yıllarda belediyeye bağlı park işletmeciliği yaptı. Ardından 1995’li yıllardan itibaren emlakçılık sektörüne adım attı. Koşar, 2015 yılına kadar “Koşar Ambalaj” adıyla kendi dükkanını işletti.
Kızı, babasının hayatı boyunca ailesine bağlı, üretmeyi seven ve çalışmayı bir yaşam biçimi haline getiren bir insan olduğunu belirterek, “Babam hep ayakta kalmayı, mücadele etmeyi severdi. Bizi de bu anlayışla büyüttü” dedi.
1 kız ve 2 erkek çocuk babası olan Ahmet Koşar’ın cenazesi, Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.



Yorumlar