top of page

Polis Haftası’na briçli kutlama!

Lüleburgaz Briç Spor Kulübü tarafından Polis Haftası kapsamında düzenlenen “Polis Haftası Simültane Briç Turnuvası”, Lüleburgaz Şehir Kulübü’nde briç severlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Briç Spor Kulübü tarafından organize edilen “Polis Haftası Simültane Briç Turnuvası”, 12 Nisan Pazar günü Lüleburgaz Şehir Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kulüp Başkanı Serhat Paksoy yönetiminde saat 14.30’da başlayan turnuva, yaklaşık iki saat süren çekişmeli karşılaşmaların ardından tamamlandı. Lüleburgazlı briç severlerin ilgi gösterdiği turnuvada toplam 8 çift mücadele etti.

Turnuva sonunda oluşan genel sıralamada Kıvanç Köse – Recep Giden çifti birinci olurken, Zihni Özdemir – Ayhan Kuy çifti ikinci, Ahmet Tarakçı – Mustafa Taştekin çifti ise üçüncü sırada yer aldı.

Turnuvada birincilik elde eden Kıvanç Köse – Recep Giden çiftine ödüllerini özel davetli olarak katılım sağlayan Polis Memurları Mesut Yağ ve Habibe Kılıç takdim etti. Lüleburgaz Briç Spor Kulübü Başkanı Serhat Paksoy da polis memurlarına kulüp logolu kupalarını vererek teşekkür etti.

Turnuva sonunda konuşan Başkan Paksoy, Türk Polis Teşkilatı’nın Polis Haftası’nı kutlayarak, “Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

bottom of page