top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Kütüphanede geri sayım!

Kırklareli Valisi Uğur Turan, Lüleburgaz’da yeni yapılan İlçe Halk Kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, kütüphanenin açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.



Kırklareli Valisi Uğur Turan, Lüleburgaz’da uzun bir süredir yapım aşaması süren halk kütüphanesinde incelemede bulundu.

Turan, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ile binayı gezerek İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen ve Kütüphane Müdürü Dilek Beyoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kütüphanenin en kısa sürede hizmete açılacağını ifade eden Turan, vatandaşları kütüphanelere davet etti.

Kütüphanenin açılmasına sayılı günler kaldığını açıklayan Turan, modern okuma salonları, dijital erişim olanakları ve sosyal etkinlik alanlarıyla modern mimarisi, son teknoloji altyapısı ve zengin kaynaklarıyla yeni kütüphanenin halka hizmet vereceğini belirtti.

Lüleburgaz İlçe Halk Kütüphanesi’nin bir cazibe merkezi olarak ilçenin eğitim ve kültür hayatına büyük katkı sunacağını kaydeden Vali Uğur Turan, emeği geçenlere teşekkür ederek, yeni İlçe Halk Kütüphanesi’nin Lüleburgaz’a hayırlı olmasını diledi.

435 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page