top of page

Jandarmadan suça geçit yok

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’nın 21-27 Temmuz tarihleri arasında yürüttüğü operasyonlar neticesinde aralarında ağır suçlardan hükümlü isimlerin de bulunduğu 19 kişi yakalandı.

ree

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgelerinde aranan suçlulara yönelik icra ettiği çalışmalar kapsamında birçok aranan şahsı yakaladı.

21-27 Temmuz tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda aralarında uyuşturucu ticareti, cinsel saldırı, yasa dışı göçmen geçişine aracılık gibi ciddi suçlarla aranan şahıslara yönelik yapılan planlı operasyonlar sonucunda, biri 6 yıl 3 ay, diğeri 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki uyuşturucu hükümlüsü yakalandı.

Ayrıca, yabancı uyruklu kişilerin yasa dışı şekilde ülkeye sokulmasına aracılık eden ve bu suçu nedeniyle 4 yıl 2 ay ceza almış bir kişi de yakalananlar arasında yer aldı.

Bunların yanı sıra, nitelikli konut dokunulmazlığı ihlali ve mala zarar verme suçlarından toplamda 4 yıl 8 ay hapis cezası bulunan bir kişi, basit cinsel saldırı suçundan 2 yıl 6 ay cezası olan bir diğer şahıs da ekiplerin başarılı takibiyle gözaltına alındı.

Ruhsatsız silah bulundurma, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve vergi usul kanununa muhalefet gibi farklı suçlardan hükümlü birçok kişi de yakalananlar arasında yer aldı.

Toplam 19 şahsın yakalandığı operasyonlarda, 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların güvenliği için benzer denetim ve operasyonların aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

Comments


bottom of page