top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

“Ada Hukuk” açıldı



Lüleburgaz’da Ada Hukuk ve Danışmanlık açıldı.

Kocasinan Mahallesi Kereviz Sokak Oruç Apartmanı A Blok adresinde işletmeciliğini Avukat Zeynep Ada’nın yaptığı Ada Hukuk ve Danışmanlık 9 Aralık günü hizmete girdi.

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Ada, hukuki mücadelesine şehrinde devam etmek istediği için böyle bir büro açmak istediğini belirtti.



İşyerinin açılışına Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kırklareli Baro Başkanı Turgay Hınız, İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Ethem Oruç ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Ahmet Ethem Oruç; “Benim yeğenim olan Zeynep Ada, bizim gururumuz, ailemizin onuru. Adaletin temeli önce insanları birbirini sevmesi ile başlar. Eğer birbirinizi severseniz her şeyi aşarsınız. Bizler birbirimize sarılıp, birbirimizin arkasından dedikodu ve işgüzarlık yapmazsak gül gibi geçiniriz. Günün şartları o kadar güzel değil dünyanın her tarafında ateş ve savaş var. Şimdi adalet zamanı diyoruz. Lütfen birbirimizi kırmayalım ve üzmeyelim. Kızımıza da bu büronun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Murat Gerenli’de; “Sevgili Zeynep, Lüleburgaz’a değer katacak ve hizmet edecek. Bunu görmüş olmaktan ve Lüleburgaz’da beyin göçünü tersine çevirmiş olmamızdan dolayı Belediye Başkanı olarak büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Zeynep’e de başarılar diliyorum. Adalet yoksa hiçbir şey yoktur. Şuan da devlet terörünün devam ettiği bir zamanda insanlarımız, çocuklar, kadınlar ölürken adaletten bahsetmek çok zor. Ama adaleti savunacağız. Özellikle hukukun üstünlüğünü mutlaka sağlayacağız. Bunu yapacak olanlardan da sevgili dava vekillerimiz. Zeynep’in de bu uğurda çok büyük başarılara imza atağına inanıyorum. Hayırlısı olsun diyorum” diye konuştu.

Kırklareli Baro Başkanı Turgaz Hınız’da; “Gerçekten hukukun üstünlüğüne ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde böyle genç meslektaşlarımızın maksimum savunma makamına katılmaları bizleri son derece gururlandırıyor. Gelecekte inanıyoruz ki kendisi avukatlık mesleğinde çok başarılı olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’de; “İki avukat babası olarak kendisini tebrik ediyorum. İnşallah umduğu gibi olur. Kızımızı tebrik ediyorum. Kendi ilçesini tercih etmiş ve burada büroyu açmış. Başarılar diliyorum” dedi.

İşyeri sahibi Avukat Zeynep Ada; “Hukuk mücadelesinde artık kendi adıma ve kendi yerimde devam edeceğim. Benim için çok büyük bir mutluluk. Bu koşullara rağmen bir sürü sevdiğim akrabam, dostumu gördüm. Çok mutlu oldum. Çok değerli insanlar katmışım hayatıma” dedi.

Ada, kendisine 0288 412 44 97 ve 0541 309 18 98 numaralı telefonlardan ve İnstagram üzerinden ‘adahukuk_’ adresi ile ulaşılabileceğini kaydetti.

473 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page