Çelik Kırklareli’ni coşturacak!
- gorunumhaber

- 2 saat önce
- 1 dakikada okunur
“Bağ Bozumu Şenliği” başlıyor!

Kırklareli’nde geleneksel hale gelen Kırklareli Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri bugün başlıyor.
Bu yıl 17’ncisi düzenlenecek şenlik, 4-5-6 Eylül tarihlerinde üç gün boyunca kentte kültür, sanat ve eğlence dolu etkinliklere ev sahipliği yapacak.
Kırklareli Belediyesi ve Kırklareli Kent Konseyi iş birliğiyle gerçekleştirilecek şenlikte halk oyunlarından sanat atölyelerine, ritim grubu gösterilerinden sergilere, tadımlardan şiir ve müzik dinletilerine kadar birçok etkinlik düzenlenecek. Program kapsamında bisiklet turu, söyleşiler, yemek ve çocuk atölyeleri de gerçekleştirilecek.
ŞENLİĞİN YILDIZI ÇELİK
Şenliğin en önemli etkinliklerinden biri ise ünlü sanatçı Çelik’in konseri olacak. Çelik, 5 Eylül Cumartesi günü saat 22.00’de Yayla Meydanı’nda Kırklarelililerle buluşacak.
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, üç gün boyunca düzenlenecek etkinliklere tüm hemşehrilerini davet ederek şenliğin kentin kültürel değerleriyle buluşma noktalarından biri olduğunu belirtti.
Başkan Bulut, şenliğin düzenlenmesine katkı sağlayan Kırklareli Kent Konseyi, Kültür Müdürlüğü ve emeği geçenlere teşekkür etti.


