top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Zam reddedildi!

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin mart ayı 2. Olağan toplantısı 6 Mart tarihinde Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, toplu taşımaya zam talebi reddedilirken, Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin YÖK ve MEB ile protokol imzalaması ve başarılı sporcu Esma Nur Özcan’a ödül verilmesi kabul edildi.

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin mart ayı 2. Olağan toplantısı 6 Mart tarihinde Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin başkanlığında yapılan toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Toplantı da geçtiğimiz hafta ilgili komisyonlara gönderilen gündem maddelerinin, komisyonlardan gelen raporları değerlendirildi.

TOPLU TAŞIMAYA ZAM GELMEDİ

Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nın ilgili yazısında, girdi maliyetlerinin arttığı gerekçesi ile taksi ve şehir içi toplu taşımada kullanılan araçlarda ücret tarifesinin yeniden belirlenmesini talep etmişti. Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen raporda taksi ve şehir içi toplu taşıma araçlarında uygulanacak fiyat tarifelerinin tekrar talep gelmesi halinde daha sonra görüşülmek üzere reddedildiği belirtildi. Yapılan oylama da gündem maddesi kabul edildi.

Toplantı da, S.S. 105 Nolu Lüleburgaz Kent İçi Yolcu Erişimi Motorcu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin talebi ile kartlı sisteme geçilmesi dolayısıyla Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye, Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında protokol imzalanması kabul edildi.

13-14 Haziran tarihinde Türkiye Judo Federasyonu ve Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından Uşak’ta düzenlenen Okul Sporları Küçükler Türkiye Birinciliğinde Kadınlar 57 kg kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olan Esma Nur Özcan’a 6 bin TL ödül verilmesi kabul edildi.

914 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page