top of page

Yeni yılın ilk dakikalarında sahadaydı

2026 yılının ilk saatlerinde ilçenin huzur ve güvenliği için sahaya çıkan Kaymakam Kemal Yıldız, huzurevinden güvenlik ve sağlık noktalarına uzanan kapsamlı bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Lüleburgaz Kaymakamı Kemal Yıldız, 2026 yılının ilk dakikalarında ilçede görev başındaki ekipleri ve vatandaşları ziyaret ederek yeni yıla sahada başladı.

Ziyaret programında Kaymakam Yıldız’a İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Oral Partal ile İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Gürgil eşlik etti.

İLK DURAK HUZUREVİ

Yeni yılın ilk ziyareti huzurevinde kalan yaşlılara gerçekleştirildi.

Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Yıldız, büyüklerin ellerini öperek hayır dualarını aldı, yeni yıllarını tebrik etti. Samimi sohbetlerin yaşandığı ziyaret, huzurevi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

GÜVENLİK VE SAĞLIK NOKTALARINA ZİYARET

Huzurevi ziyaretinin ardından heyet; ilçe emniyet ve jandarma birimleri, otoyol denetim noktaları, polis kontrol merkezleri ile devlet hastanesini ziyaret etti.

Görevli personelin yeni yılını kutlayan Kaymakam Yıldız, ilçenin huzuru, trafiğin güvenliği ve halk sağlığı için nöbet tutan ekiplere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

“HUZUR İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ”

Ziyaretler sırasında kısa bir değerlendirmede bulunan Kaymakam Kemal Yıldız, “Yeni yıla hem büyüklerimizin gönlünü alarak hem de ilçemizin güvenliği için fedakârca çalışan personelimizi ziyaret ederek başladık. Tüm hemşehrilerimize huzurlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

bottom of page