top of page

Yeni yıla fidan dikerek girdiler

Lüleburgaz Atatürk İlkokulu 1-A ve 3-C sınıfları yeni yıla fidan dikerek girdi. TEMA Vakfı Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, en güzel hediyenin fidan olduğunu belirterek herkesi fidan dikimine bağışta bulunmaya davet etti.

TEMA Vakfı Lüleburgaz, sosyal alanda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Lüleburgaz Atatürk İlkokulu 1-A ve 3-C sınıfları Yavru TEMA öğrencileri TEMA Vakfı Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman ile birlikte yeni yıla fidan dikerek umut yeşertti.

Kocaman, öğrencilere bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Kocaman açıklamasında TEMA Vakfı’ndan yeni yılda fidan bağışı çağrısında bulundu.

“HER BİR FİDAN, BİR UMUT DEMEK”

Her zaman için verilebilecek en güzel hediyenin fidan dikmek olduğunu belirten Kocaman “Bu topraklara diktiğimiz ‘her bir fidan yeni bir umut’ diyerek anlamlı bir hediye arayışında olan herkesi umutları yeşertmeye, fidan bağışı yapmaya çağırıyoruz. İklim kriziyle mücadelede ağaçlandırma çalışmalarının etkisi oldukça büyük. Ormanlar, iklim kriziyle mücadele için önemli bir karbon yutak alanı. Ayrıca iklim değişikliğinin neden olduğu ısı ve aşırı hava olaylarına maruz kalmada tampon görevi görürler. Bu nedenle her geçen gün etkilerini artıran iklim krizinden korunmak için orman varlıklarımızı korumamız ve alanını artırmamız büyük önem taşıyor. Sürdürülebilir yaşam ilkesiyle başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkların korunması için çalışan ve 1 milyonu aşkın gönüllüsüyle paylaşmanın, doğa ve insan sevgisinin önemine inanan TEMA Vakfı, 1992’den bugüne 38 milyondan fazla fidanı toprakla buluşturdu” dedi.

Kocaman, https://www.tema.org.tr/anasayfa adresinden fidan bağışı yapılabildiği ve isme özel verilen sertifikaların hediye edilebileceğini kaydetti.

 

 

56 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page