top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Yazarlardan anneler günü söyleşisi!

Lüleburgazlı Yazarlar Sibel Çelikel ve İnci Yılmaz Şimşek, 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Kırklareli’nde bulunan Sahne Teşrif’te  ‘Türk Mitolojisinde Anne Kavramı’ üzerine bir söyleşi yapacak. Yazarlar daha sonra kitaplarını imzalayacak.

Lüleburgazlı yazarlar 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla söyleşi yapacak.

Akademisyen Yazar Dr. Sibel Çelik ve Eğitimci Yazar İnci Yılmaz Şimşek, ‘Türk Mitolojisinde Anne Kavramı’ üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek.

Başarılı yazarlar Çelikel ve Yılmaz Şimşek’in yapacağı söyleşi Kırklareli’nde bulunan Teşrif Sahne’de (Karataş Mahallesi Mahmudağa Çeşme Sokak No:4) saat 17:00’da dinleyicilerle buluşacak.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Bu millet esas terbiyesini aileden almaktadır. Türk milleti öyle analara sahiptir ki her devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha büyük nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir’ sözü ışığında düzenlenecek olan söyleşi, Türk mitolojisinde annelik kavramının derinliklerine inecek.

Sanat ve edebiyatta kadın kavramı üzerinde çalışmalarına devam eden yazarlar kadının toplumda hak ettiği yeri alması için çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Yazarlar Dr. Sibel Çelikel ve İnci Yılmaz Şimşek, Trakya Üniversitesi'nde gerçekleşen 1. Ulusal Edirne Sempozyumu'nda ‘Edirne Efsanelerinde Kadın Kavramına Toplumbilimsel Bir Bakış’ adlı bildirilerini sundu ve çokça takdir edilmişlerdi.

Söyleşi hakkında bilgi almak isteyenlerin 0545 648 27 08 numaralı telefondan ulaşabileceği kaydedildi.

44 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page