top of page

Yağmur altında yürüdüler


Haber Merkezi

CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı ve adayı Murat Gerenli ile vatandaşlar, geçtiğimiz akşam yağmura rağmen belirlenen güzergahta yürüyüşlerini gerçekleştirdi.

Salı akşamı yoğun katılım ile gerçekleşen yürüyüş öncesi seçim irtibat ofisinde toplanan partililer, buradan İstanbul Caddesi, Acı Çeşme Sokak, Okullar Caddesi, İstasyon Caddesi, Mithat Paşa Sokak, Ferah Sokağa yürüdü.

Buradaki Milli Güvenlik Parkı’nda vatandaşlara seslenen Gerenli, aydınlık yarınlar için hep birlikte tam yol ileriye yürümeye devam edecekleri belirtti.

Buradaki konuşmanın ardından Çetinbaş Sokak, Arka Sokak, Arda Caddesi üzerinden yürüyüş devam ederken, Feyzullah Çarıkçı Parkı’nda da bir konuşma gerçekleşti.

Ardından Emel Caddesi, Sakin Sokak, Uzay sokak, Eski Bedir Caddesi, General Ferhat Akat Caddesi, Mehmet Salih Arı Caddesi, Hürriyet Caddesi, Hürriyet Kıraathanesi, İstasyon Caddesi ve Fatih caddesi istikametinden seçim irtibat ofisine gelindi.

Zaman zaman yağmurun etkili olduğu yürüyüş yoğun katılım ile gerçekleşirken, vatandaşlar pencere ve balkonlardan sevgi gösterisinde bulundu.

Yaklaşık 3 saat süren yürüyüş sonrası bir açıklama yapan Murat Gerenli, “Yağmura rağmen aydınlık yarınlar için hep birlikte yürüdük. Bizleri, sokaklarda, balkonlarda, camlarda coşkuyla karşılayan tüm Lüleburgazlılar’a teşekkür ediyorum. Rotamız aydınlık yarınlar. Tam yol ileri!” dedi.

 

 

 

527 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page