top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Yılmazoğlu il genele aday adayı

CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den il genel meclisi aday adayı olurken, “21 senelik birikim ve tecrübem ile halkın yanında olacağım” dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adayı olduktan sonra açıklama yaptı.

Yılmazoğlu, 21 senelik birikimi ile halkın yanında olmak için aday adayı olduğunu belirtti.

HALKIN ÖNCELİĞİ OLACAK

Gazetemize bir açıklama yapan Yılmazoğlu; “Lüleburgaz’da, köylerde ve beldelerde ki çalışmalarımda 21 senelik birikim ve tecrübemle il genel meclisinde de köylerden beldelere ve ilçe merkezine kadar her yerde bölge halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağıma, il genel meclisinin göre-yetki ve çalışma prensiplerine uygun bir çalışma içerisinde olacağıma, ilçe sınırlarımızın tamamında sorunları tespit edip çözüm önceliği bulacağıma, halkımızın önceliği benimde önceliğim olacağına, il genel meclisinin bütçe görüşmelerinden öce halkımızın taleplerini alarak gerekli ödenekten yararlanmalarını sağlayacağıma, parti üyelerimizin önerilerini her daim dikkate alacağıma olan inancımdan dolayı il genel meclisine aday adayıyım” dedi.

GÜZERİ YILMAZOĞLU KİMDİR?

Lüleburgaz doğumlu olan Yılmazoğlu, ilk-orta ve lise öğrenimini Lüleburgaz’da okudu ardından üniversitede lisans bölümünden mezun oldu.

Çalışma hayatında özel sektör, Ticaret Lisesi ücretli Meslek Dersi öğretmenlisi ve tekstil de müşteri temsilciliği sonrası emekli oldu.

2002 Genel Seçimleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif olarak görev almaya başladı.

2005-2007 yıllarında CHP İlçe Yöneticisi, 2007-2012 yılları arasında CHP İlçe Kadın Kolları’nda Yönetici, 2012-2015 yıllarında CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı, 2020 ve günümüzde aktif olarak CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapmakta.

3 Dönem Atatürkçü Düşünce Derneği Yöneticiliği ve birçok dernek ve sivil toplum kuruluşlarında üyeliği bulunmakta. 

302 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page