top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

“Yönetim görevlerinin başındadır”


Haber Merkezi

DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi tarafından yapılan açıklamada, yönetim kurulu olarak görevin başında oldukları belirtildi.

Görevden alma ve yeni bir yönetim atamasının söz konusunun olmadığı aktarılan açıklamada, bu söylentilerin yalan olduğu ifade edildi.

DİSK'e bağlı bir sendikada atama, kayyum gibi çirkinliklerin, rezilliklerin olamayacağı, şuanda seçilmiş bir yönetimin var olduğu aktarıldı.

DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi tarafından yapılan açıklamada, “Son günlerde şehirde, bizimde kulağımıza kadar gelen bir takım söylentiler, dedikodular konuşuluyormuş. Güya DİSK Emekli Sen Lüleburgaz şubesinin yönetimi görevden alınmış, onun yerine yeni bir yönetim atanmış. Sevgili üyelerimiz, sayın kamuoyu; bu söylentiler külliyen yalan. Böyle bir şey zinhar yok. Lüleburgaz şubesinde, seçimle gelen yönetim kurulumuz, görevlerinin başındadır. Yeni genel kurula da kadarda görevlerinde kalacaklardır. Ayrıca, biz inanıyoruz ki, DİSK 'e bağlı bir sendika da atama gibi, kayyum gibi çirkinlikler, rezillikler olmaz. Seçilmiş yönetim olarak biz böyle bir şeye izin vermeyiz. Diğer yandan bizim şubemizde atanmış olarak görev yapmak isteyen üye olacağına biz inanmayız. Bizim hiç bir arkadaşımız atama kayyum olarak görev yapmak istemez. Çünkü şubemizde demokratik süreç tüm şeffaflığı ile sürmektedir. Çok yakında şube genel kurulumuz yapılacaktır. Yönetici olmak isteyen tüm arkadaşlarımız aday olabilir, demokratik yöntemle seçilebilirler. 600’e yakın üye ile Türkiye'nin en büyük şubesiyiz. Hesaplarımız, yönetimimiz, denetimimiz her şeyimiz açıktır, şeffaftır. Üyelerimizin ve kamuoyunun denetimine her zaman açığız. Genel merkezimizle örgütsel ilişkimiz her düzeyde sürmekte olup, görüşmelerimiz demokratik ve örgütsel teamüllere uygun olarak rutin devam etmektedir. Şubemizde bir kardeşlik yoldaşlık ortamı oluşmuştur. Tüm üyelerimizi bu kardeşlik yoldaşlık hukukumuzu geliştirmeye güçlendirmeye katkı vermeye çağırıyoruz. Şubemizde bütün idari mali işler normal şekilde devam etmektedir. Bütün üyelerimizi, sendikamız dostları ile kamuoyunu saygı ve sevgi ile selamlıyor, sağlıklı mutlu günler diliyoruz” denildi.

413 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page