top of page

Vural: “Hodri meydan”

MHP Babaeski İlçe Başkanı Emre Vural, Dem Partisi Eş Başkanına sert tepki gösterdi. Vural: “Hodri meydan” dedi.

Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi Babaeski İlçe Başkanı Emre Vural, Dem Partisi Eş Başkanı tarafından yapılan açıklamalara sert bir şekilde karşılık verdi.

Vural, yaptığı açıklamada, “Terörist sevicinin biri bizleri tehdit etme gafletinde bulunmuş. Biz de ona hodri meydan diyerek liderimizin sözleriyle sesleniyoruz; Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla billahi yüzleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Emre Vural, açıklamasında, Dem Partisi Eş Başkanının sözlerine hodri meydan diyerek tepki gösterdi. Vural, “Bir siyasi temsilcisinden gelen tehditkâr açıklamalara sessiz kalmamız mümkün değil. Biz milliyetçi duruşumuzla bilinen bir partiyiz ve bu tür söylemleri asla kabul etmiyoruz. Hodri meydan diyoruz ve liderimizin açıkça ifade ettiği gibi, her türlü mücadeleye hazırız. Huzurumuzu bozmak isteyenlere karşı dimdik duracağımızı belirtmek isterim” dedi.

Vural ayrıca, “Siyaset, hoşgörü ve saygı çerçevesinde yapılmalıdır. Tehditlerle, şiddetle değil, sağduyu ve anlayışla sorunların çözümüne katkı sağlanabilir. Bu tür çirkin ifadeler, toplumda ayrışmaya ve gerginliğe neden olabilir. Bizim amacımız ise birlik, beraberlik ve huzurdur” şeklinde konuştu.

154 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page