top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Vatanspor iddialı başladı


Kırklareli 2. Amatör Ligi Mehmet Siga Sezonu’a ligin yeni ekibi Vatanspor iki maçta topladığı 6 puanla iddialı bir giriş yaptı.

Sezon öncesi kurulan ve yeni bir ekip olan Lüleburgaz Vatanspor, ligin ilk haftasında İstasyon Sentetik Sahada karşı karşıya geldiği Adaletspor’u 12-0 gibi farklı bir skorla devirerek resmi liglerdeki ilk galibiyetini tarihine yazdırdı.

Vatanspor’a ilk resmi maçında 12-0’lık farklı galibiyeti getiren golleri Mahmut Arslantaş (4), Yunus Doğan (3), Haydar Arslan (3) ve Serkan Doğan (2) kaydetti.

Ligin yeni ekibi ikinci hafta müsabakasında ise geçtiğimiz hafta sonu Ahmetbey Karşıyaka Gençlikspor’a konuk oldu.

Evrensekiz’de oynanan mücadelede rakibi karşısında zorlanmayan Vatanspor, 3 puana yine farklı galibiyetle uzandı.

Karşıyaka Gençlikspor karşısında sahadan 7-0 galip ayrılan ekipte goller, Serkan (2), Enes (2), Yunus, Mahmut ve Berke’den geldi.

İkide iki yaparak lige hızlı bir giriş yapan Lüleburgaz Vatanspor, bu hafta sonu ise İstasyon Sentetik Sahada Sinanlı Gençlergücüspor ile karşılaşacak.

219 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

1 Comment


Carl Fielder
Carl Fielder
Jun 26

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αγαπώ και το ποδόσφαιρο. Ξεκίνησα να παίζω πριν από περίπου δύο εβδομάδες και τώρα είναι το χόμπι μου και ο τρόπος μου να κερδίσω. Ως εκ τούτου, σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα να συστήσω Αποκάλυψε όπου σίγουρα θα είστε σε θέση να πάρετε μια σαφή εξήγηση του συστήματος πληρωμών πόρων τυχερών παιχνιδιών και της σωστής πληρωμής. Έτσι, αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτόν τον τρόπο να ξοδέψετε χρόνο, ενημερώστε μας.

Like
bottom of page