top of page

Vali millileri ağırladı


Kırklareli Valisi Birol Ekici, 2024 Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonasına hazırlanan U-17 ve U-16 Erkek Basketbol Milli Takım kafilesini ağırladı.

Tevfik İŞÇİ

2024 Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’na Kırklareli’nde girdiği kamp ile hazırlanan U17 ve U16 Erkek Basketbol Milli Takımı oyuncu ve antrenörleri Vali Birol Ekici’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu İdari Kadrosu ile Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu’nun da yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Birol Ekici, yetkililer ile sohbet ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ekici burada yaptığı açıklamada, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, U17 ve U16 Erkek Basketbol Milli Takımını ilimizde ağırlamaktan dolayı yaşadığı mutluluğu ifade etti.

Gençliğin, başarının, sporun Türkiye Yüzyılı hedefini gerçekleştirecek Genç Milli Basketbol Takımına 2024 Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda başarılar dileyen Ekici, kendilerine güvendiklerini kaydetti.

Milli Takım heyeti de günün anısına Vali Birol Ekici’ye isminin yazılı olduğu 39 numaralı ay yıldızlı milli basketbol forması takdim etti.



17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page