top of page

Usta yazarlar ve şairler okurlarıyla buluşuyor

Kırklareli 30 Ekim'de, edebiyat tutkunlarını ağırlayacak. KIRKSEDER ve URKSED Ödül Töreni ve yazar-şair imza günü düzenlenecek.



Barış Can KORKMAZ

Yazarlar ve şairler, okurlarıyla buluşmak için 30 Ekim Pazartesi günü Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde bir araya gelecek.

Program saat 10.00'da yazar ve şairlerin kitaplarını imzalayacakları etkinlik ile başlayacak. Ardından, saat 16.00'da öykü ve şiir dalında ödül alan yazar ve şairler açıklanmasının ardından program sona erecek.

Yerel yazar gurubumuz olan Onuncu Köyün Kalemlerinden Alaeddin İkican, Emel Başer, Emine Gürtoprak Özdilek, Firdevs Büyükateş, Fuat Ertuğral, Gürsel İleri, Hasan Öztürk, İbrahim Koser, İnci Yılmaz Şimşek, Dr. Sibel Çelikel ve Yılmaz Taşdelen gibi yazarlar ve şairler okurlarıyla buluşacak isimler olacaklar.

Kırklareli Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Onuncu Köyün Kalemleri Edebiyat Grubu'nun desteğiyle gerçekleşecek olan bu etkinlik, edebiyatseverler için göz dolduruyor.

KIRKSEDER Başkanı Alaeddin İkican, etkinliği değerlendirirken, “Tüm katkı sunan ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Edebiyat ve kültür, gelecek nesillere aktarılan en temel öğeler arasında sayılır. Bu nedenle edebiyat ve kültüre hizmet eden herkese minnet duyuyorum.” dedi.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page