Türkiye Şampiyonası biletini aldılar
- Hamza Dalgıç

- 15 Eki
- 1 dakikada okunur


Lüleburgaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ayak tenisi takımı, 3. Kamu Spor Oyunları’nda rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.
Turnuvada Lüleburgaz Gençlik Spor, Lüleburgaz Emniyet’i 2–0, Halkbank’ı 2–0 mağlup ederken, Vize Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında ise 1–2’lik skorla yenildi. Toplamda en yüksek puanı toplayan Gençlik Spor Takımı, turnuvayı birinci sırada tamamladı.
Müsabakaların ardından birinci Lüleburgaz Gençlik Spor, ikinci Vize MEM, üçüncü Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ve dördüncü ise Halkbank oldu.
Lüleburgaz Gençlik Spor Takımı’nda Burhan Kulan, Mücahit Sözal, Fahrettin Demir ve Bayram Korkmaz yer aldı.
Takım, bu sonuçların ardından 2–7 Kasım tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda Kırklareli’ni temsil edecek.



Yorumlar