Türkiye üçüncüsü oldu
- Özlem KARAKOYUN

- 2 gün önce
- 1 dakikada okunur
Genç güreşçi Habil Güney Okan, Tekirdağ’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 41 kiloda gösterdiği başarılı performansla Türkiye üçüncüsü olarak hem okulunu hem de kentini gururlandırdı.

Tekirdağ’da düzenlenen Okullar Arası Küçük Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda TEK Ortaokulu öğrencisi Habil Güney Okan önemli bir başarıya imza attı. 41 kilo kategorisinde mindere çıkan genç sporcu, zorlu rakiplerini geride bırakarak Türkiye üçüncüsü oldu.
Gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye’nin dört bir yanından gelen başarılı sporcular kıyasıya mücadele etti.
Turnuva boyunca sergilediği azimli performans ve teknik güreşiyle dikkat çeken Habil Güney Okan, çıktığı müsabakalarda elde ettiği galibiyetlerle adını kürsüye yazdırmayı başardı.
TEK Ortaokulu’nu ve bölgesini gururlandıran bu başarı, okul sporlarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


