top of page

Tutkusunu çocukluğunda buldu

“Dacilla Photography” açıldı

Lüleburgaz’da Dacilla Photography ofisi açıldı. İşyeri sahibi Damla Çiflikli Kaya, tutkusu olduğu fotoğraf için böyle bir işyeri açtığını söyledi.

Lüleburgaz’da Dacilla Photography ofisi açıldı. Kocasinan Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:8 adresinde işletmeciliğini Damla Çiflikli Kaya’nın yaptığı Dacilla Photography, 2 Aralık günü hizmete girdi.

Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü Mezunu olan Kaya, ofisinde ağırlıklı olarak yeni doğan çekimi, hamile çekimi, nişan-düğün-sünnet çekimi gibi alanlarda faaliyet gösterecek.

Fotoğrafçı Damla Çiflikli Kaya, 6 yıldır bu işi yaptığını ilk başlarda evinde çekimler yaptığını ve tutkusu olduğu fotoğraf için böyle bir işyeri açmak istediğini söyledi.

Kaya; “Bu sokağın benim için manevi değeri çok yüksek çünkü çocukluğum burada geçti. Lüleburgaz’ın ilk ve tek konsept stüdyosu ile buraya yeni bir soluk getirmek istiyoruz. İşimi çok seviyorum. İşyerimde her aileye ayrı konsept hazırlıyorum. Yani aileler nasıl isterlerse ona göre konsept oluşturuyorum. Bu özelliğim ile diğer fotoğrafçılardan ayrıldığımı düşünüyorum. Ayrıca konsept bahçemiz var orada da dış mekan çekimleri yapmaktayız” dedi.

Açılışa katılan Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kaya’yı cesaretinden dolayı tebrik etti.


Gerenli; “Büyüyen Lüleburgaz’da, burasının sosyal ve ekonomik hayatında kadınlarımızın olması, kadınlarımızın girişimci ruhuyla destek olmaları, ekonomik hayatımıza katkıları çok değerlidir. Çocukluğumuzun mahalleleri artık işyerlerine dönüşüyor. Güzel bir geleceği her beraber inşa ediyoruz. Ben öncelikle sizlerin, ailelerinizin ve Lüleburgaz’ın adına hayırlı olmasını diliyorum. Bol kazançlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Başkan Murat Gerenli, işyeri sahibi Damla Çiflikli Kaya ve eşi Buğra Kaya açılış kurdelesini kesti.

Kaya, yılbaşına kadar kampanyaları olduğunu ve kendilerine ‘dacilla.photography’ , ‘d.ciflikli@gmail.com’ ve 0542 372 10 21 numaralı telefondan ulaşılabileceğini kaydetti.

670 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page