top of page

Turizmciler Lüleburgaz’da buluştu!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Trakya Bölge Temsil Kurulu, Lüleburgaz’da turizmci ve acentacılar ile kahvaltıda bir araya geldi. 50’den fazla turizmcinin katıldığı kahvaltıda turizmcilerin yaşadığı ve sorunlar dile getirildi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Trakya Bölge Temsil Kurulu, Lüleburgaz’da turizmci ve acentacılar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Trakya’da bulunun 50’den fazla turizmcinin buluştuğu kahvaltı 29 Şubat günü Gıybet adlı mekanda gerçekleşti.

Kahvaltıya, TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, Trakya BTK Başkanı Egemen Aydın, yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı.

Başkan Aydın, kahvaltının amacının turizmcilerin isteklerini, sorunlarını, görüşlerini dinlemek ve çözüm bulmak olduğunu belirtti.

“HEMEN HEMEN HER GÜN SAHADA AKTİF ÇALIŞIYORUZ”

Aydın; “Her yıl yaptığımız aile birlikte birlikteliğimiz bu. Geçen yıl bölge bölge yapmıştık bu yıl hepimizi tam Trakya’nın ortasında toplayalım istedik. Sizlerden gelen bazı talepler üzerine yapmış olduğumuz bir organizasyondur bu. Sizlerden bazı sorunları işitiyoruz, duyuyoruz. TÜRSAB Trakya BTK olarak hemen hemen her gün sahada aktif çalışıyoruz. Neredeyse kendi işimizi yapamaz hale geldik. Sizlerde söz verdiğimiz gibi bu bir gönül işi, bunu da en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“TÜRSAB’ı bypass etmek Türk turizmine en büyük ihanettir”

Günaydın; “Burada sizleri dinlemeye geldik, hasbihal etmeye, sıkıntılarınız ile ilgili konuşmaya geldik. Sizlere yardımcı olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Böyle güzel yüzlere her zaman ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bir dönemden geçiyoruz. Biz rehberler ve acentalar bir kuşun iki kanadı gibiyiz. Biz ortak yolu kendimiz bulmazsak, bulanlar aramız açar ve problemler olur. Turizm kelimesinin olduğu yerde TÜRSAB olmalı. TÜRSAB’ın ana amaçlarından bir tanesi ülkede ki turizm canlılığını harekete geçirmektir. Ülkemizin turizmde ki ana mimarı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’dir. TÜRSAB’ı bypass etmek Türk turizmine en büyük ihanettir. Sizden aldığımız güçle her alanda mücadele ediyoruz. Yaşadığımız sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Aydın ve Günaydın, acentacıların önerilerini dinledi ve not aldı.

126 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page