top of page

TSO’ya ödüllü ziyaret


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde gerçekleştirilen 8. dönem TOBB ‘’Türkiye 100’’ listesine girerek Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında olan ve ciddi bir başarı elde eden Klimexs ödülünü T.C Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’dan almıştı.

TOBB’dan elde edilen bilgilere göre bu 100 şirket; 2019-2021 yılları döneminde % 569 büyüdü. Şirketlerin yaş ortalaması 13.2 yıl, bu şirketlerin yöneticilerinin yaş ortalaması ise 46 olarak kaydedildi. Şirketlerin ciro artışının Türkiye’nin milli gelir artışının 8 kat üzerinde olduğu belirtildi.

Klimexs Yönetim Kurulu Başkan Vekili Recep Çotuk aldıkları ödül ile birlikte, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli’yi ziyaret etti.

Çotuk gerçekleşen ziyarete yönelik yaptığı açıklamada, “Şirketimizin elde ettiği başarı aslında şehrimizin elde ettiği başarıdır. Şirket olarak şehrimizin tanıtımını, bölgemize maksimum faydayı en öncelikli hedefimiz olarak belirlemiş durumdayız. Bu bakımdan aldığımız ödül ile birlikte tecrübesi ile bizleri aydınlatan ve iş dünyası noktasında bölgemizin kanaat önderleri arasında yer alan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli’yi ziyaret ettik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cebelli de, “Şehrimizde bulunan ve tamamen yerli ve milli imkanlar ile üretim sağlayan Klimexs’in bu başarısından ötürü kıvanç duyuyoruz. Başta Recep Bey kardeşimiz olmak üzere tüm yönetici kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

43 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page