top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

TSO’da iftar yemeği


Haber Merkezi

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri ve Disiplin Kurulu üyelerine iftar yemeği programı düzenledi.

İftar yemeğine TSO Başkanı İlhami Cebelli, Meclis Başkanımız Fahri Cömert, Başkan Yardımcıları Şevket Muntaş, Ömer Şamil Beşer, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri Disiplin Kurulu Üyeleri ve personel katılım sağladı.

İftar programında konuşma yapan İlhami Cebelli, Ramazan ayında iftar yemeğinde beraber olduklarını belirterek, "Geçen yıl ne yazık ki Ülkemizin yaşadığı asrın felaketi sebebiyle iftar organizasyonumuzu yapamamıştık. Bu sebeple tüm maddi ve manevi desteğimizi deprem felaketi yaşayan vatandaşlarımız için kullandık. Allah bize bu acıları bir daha yaşatmasın.

İlçemizin sanayi ve ticari hayatında öncü rol üstlenen Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası olarak böyle manevi bir iklimde sizlerle birlikte iftar sofrasına oturmanın keyfini yaşıyorum.


Ramazan Ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayanları kendimizden önce düşünmemizi bizlere anımsatır. Ramazan Ayı ihtiyacı olanları hatırlamanın, onlara yardım etmenin ayı olduğu için kutsal ve bereketlidir.

Mübarek Ramazan Ayı’nın ülkemize ve tüm insanlığa huzur, hoşgörü ve barış getirmesini diliyor ve katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

169 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page