Tosbağa Dere’de temizlik
- Tevfik İŞÇİ

- 13 saat önce
- 1 dakikada okunur
Lüleburgaz Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü altyapı, bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Tosbağa Dere’de temizlik çalışmaları yürütüldüğünü belirterek, birçok noktada eş zamanlı olarak çevre düzenleme ve yenileme faaliyetlerinin sürdüğünü ifade etti.

Lüleburgaz Belediyesi, kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, yaptığı açıklamada hem devam eden yatırımlar hem de sahadaki bakım ve temizlik çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
Kent genelinde birçok noktada eş zamanlı çalışma yürütüldüğünü belirten Gerenli, Tosbağa Dere’de temizlik çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyledi. Belediye ekiplerinin dere yatağında biriken atık ve olumsuzluklara müdahale ederek bölgeyi daha sağlıklı hale getirmeyi hedeflediği ifade edildi.
Gerenli ayrıca, Katlı Otopark ve Belediye Hizmet Ofisleri, Kuzeybatı Çevre Yolu ile Atık Getirme Merkezi gibi önemli yatırımların da hızla devam ettiğini kaydetti.
Öte yandan Rüştü Akın Caddesi ve Çayır Sokak’ta kaldırım düzenleme çalışmalarının sürdüğünü belirten Gerenli, yapılan çalışmalarla birlikte yayalar için daha güvenli ve kullanışlı alanlar oluşturulduğunu dile getirdi.


