top of page

Toprakla buluşmak isteyenlere müjde!

7 saat önce
1 dakikada okunur

Lüleburgaz Belediyesi, 2027 yılında Hobi Bahçeleri’nden yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvuru sürecini başlattı. Başvurular 16 Kasım’a kadar devam edecek.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirmesine ve toprakla buluşmasına imkân sağlayan Hobi Bahçeleri için yeni dönem başvuruları başladı.

2027 yılında Sinan Atakan Yavuz ve Yücel Şınığ Hobi Bahçeleri’nden yararlanmak isteyen vatandaşların 16 Kasım 2026 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor.

Başvurular, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi (LYKA), Halk Masası ve Kongre Meydanı İrtibat Bürosu üzerinden yapılabilecek. Müracaat sırasında başvuru sahibinin ikametgâh belgesini yanında bulundurması gerektiği bildirildi.

Lüleburgaz Belediyesi, hobi bahçelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için son başvuru tarihinin 16 Kasım 2026 olduğunu hatırlattı. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 444 55 39 numaralı belediye hattından yetkililere ulaşabilecek.

bottom of page