top of page

Toplu taşımaya zam mı geliyor?

Lüleburgaz Belediyesi’nin mart ayı 1. Olağan toplantısı 1 Mart tarihinde gerçekleşti. Toplantı da Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nın yazısı ile ticari taksi araçları ücret tarifelerinin yeniden belirlenmesi ve şehir içi toplu taşıma araçları ücret tarifesinin yeniden belirlenmesi talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin mart ayı 1. Olağan toplantısı 1 Mart tarihinde gerçekleşti.

Meclis toplantısı Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin başkanlığında Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi Meclis Toplantı Salonu’nda meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddeleri görüşülmek üzere ilgili komisyonlara aktarıldı.

Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nın yazısı ile ticari taksi araçları ücret tarifelerinin yeniden belirlenmesi ve şehir içi toplu taşıma araçları ücret tarifesinin yeniden belirlenmesi talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantı da şehir içi toplu taşımada elektronik sistemi geçilmesi nedeniyle öğrencilerin sorgulanabilmesi için Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye, S.S. 105 No’lu Lüleburgaz Kent İçi Yolcu Erş. Mot. Taş. Koop., Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında protokol yapması konusunda yetki verilmesi, Komisyon Başkanları’ndan oluşan Komisyona havale edildi.

Başarılı sporcu Esma Nur Özcan’ın ödüllendirilmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonu ile Sosyal Hizmet Komisyonu’na ortaklaşa havale edilmesi kabul edildi.

Meclisin bir sonraki toplantısı 6 Mart tarihinde Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi Meclis Toplantı Salonu’nda saat 18:00’da yapılacak.


1.033 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page