top of page

Terzioğlu: “Gelin konuşalım”


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Özgür Terzioğlu ve İlçe Başkanı Ayhan Demirelli gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında konuştu.

BTP İlçe Başkanı Ayhan Demirelli, seçim çalışmalarına hızlı bir biçimde devam ettiklerini belirterek partilerine her geçen gün yeni üyeler katıldığını söyledi.

Demirelli, özellikle genç seçmenlerden önemli oranda teveccüh gördüklerini ifade etti.


Belediye Başkan Adayı Özgür Terzioğlu ise uzun yıllardır bu görev için hazırlandığını, tek tek projeler yerine öncelikle Lüleburgaz’ın bir master planını çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Yeni bir yönetim anlayışının yaratılmasının zorunlu olduğunu belirten Terzioğlu, şunları söyledi: “Uzun süredir Lüleburgaz’da yerel yönetim üzerine çalışmalar yapıyorum. Bu çalışmaları bir kitapta toplayıp Lüleburgazlıların ve okurların dikkatine sundum. Kitap, Lüleburgaz’da yerel yönetim ve kent sorunlarına ilişkin yazılmış ve yayımlanmış ilk kitap özelliği taşıyor. Tüm belediye başkan adayları monolog şeklinde projelerini anlatıyorlar. Ama bizim Lüleburgaz halkı olarak artık monologlara değil diyaloglara ihtiyacımız var. Bu nedenle ben diğer 17 başkan adayı arkadaşımı halkın da canlı olarak izleyebileceği bir toplantıda konuşmaya ve diyaloğa davet ediyorum. Lüleburgaz halkı önündeki tüm seçenekleri görerek karar vermeli. Önümüzdeki yıllar için, 31 Mart’ta hep birlikte karar vereceğiz. O zaman adaylarla bir araya gelip konuşarak projelerimizi ortak bir masa etrafında paylaşarak halkın değerlendirmesine sunmalıyız. Bu sosyal medya aracılığı ile olabileceği gibi Lüleburgaz meydanında da gerçekleştirilebilir. Bu sadece benim talebim değil, aday olan tüm arkadaşlarımın sorumluluğudur” dedi.

494 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page