top of page

TEMA’dan Görünüm’e ziyaret!

Tema Vakfı Lüleburgaz İlçe Sorumlusu Resül Çokan ve Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Gazetemiz Görünüm’ü ziyaret etti. Temsilciler; “Yaklaşık 2 yıldır yaptığımız bütün doğa eğitimi etkinliklerini, halkla buluşmalarımızı sağladıkları için Görünüm Gazetesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz süreçte çıkan haberlerden dolayı bize çok olumlu dönüşler oldu. Halkımızın Görünüm Gazetesi’ni yakından takip ettiğini gördük”

Tema Vakfı Lüleburgaz İlçe Sorumlusu Resül Çokan ve Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Gazetemiz Görünüm’ü ziyaret etti.

Çokan ve Kocaman, ziyaretlerinde yerel basının halka doğru bilgi vermek amacıyla çok önemli bir noktada olduğunu söyledi.

Temsilciler, 2023 yılında basında en çok yer alan temsilci olmaları dolayısıyla ödül aldıklarını ve sürekli yeni etkinlik yaparak bu ödülü her yıl almak istediklerini belirtti.

BASINDA EN ÇOK YER ALAN TEMSİLCİLER!

Temsilciler; “Geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde basında en çok yer alan temsilciler olarak ödül almıştık. Bu yılda aynı ödüle layık olacağımızı düşünüyoruz. Yaklaşık 2 yıldır yaptığımız bütün doğa eğitimi etkinliklerini, halkla buluşmalarımızı sağladıkları için Görünüm Gazetesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz süreçte çıkan haberlerden dolayı bize çok olumlu dönüşler oldu. Halkımızın Görünüm Gazetesi’ni yakından takip ettiğini gördük. Bundan dolayı bize büyük artılar kazandırdı. Vatandaşlarımız kendilerini gazetede gördüklerinde,  yapılan etkinliğinimizin basında yer aldığını gördüklerinde çok hoşlarına gittiklerini belirtti. İyi ki varsınız, emeklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler.

Çokan ve Kocaman, daha sonra TEMA Vakfı’nın teşekkür mektubunu gazetemiz çalışanlarına teslim etti.

121 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page