top of page

“Teklifi değerlendireceğim”

BTP’den belediye başkan adaylığı teklifi alan Ender Erul, teklifi değerlendireceğini belirtti. Erul’un kararını yaklaşık bir hafta içerisinde açıklaması bekleniyor.

Lüleburgaz’da yaşayan Ender Erul, BTP’nden (Bağımsız Türkiye Partisi) gelen belediye başkan adaylığı teklifini değerlendireceğini söyledi.

Ender Erul, uzun yıllar Lüleburgaz'da taksicilik yapmış ve bu süreçte şehrin sokaklarını ve halkını yakından tanıma fırsatı bulmuş bir isim olarak öne çıkıyor.

Erul, gazetemizi ziyaret ederek adaylık teklifi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

BTP tarafından kendisine yöneltilen teklif dolayısıyla onur duyduğunu belirten Erul, belli bir süre sonra kararını açıklayacağını kaydetti.

“ONUR VERİCİ BİR TEKLİF”

Gelen teklifin kendisi için onur verici olduğunu söyleyen Erul, “Şahsıma gelen teklif beni mutlu etti. Şu an ki aşamada teklifi değerlendirme ve karar verme aşamasındayım. Şirket yöneticiliği yapmamdan dolayı bir müddet İstanbul’da yaşadım. Bu çalışmalar içerisinde böyle bir teklif ile karşılaştık. Ama Lüleburgazlı olmam sebebiyle de bu teklifi değerlendirmeye aldık. Henüz olumlu ya da olumsuz şekilde kararımı vermedim. Yaptığımız görüşmelerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yapacağım değerlendirmeler sonucunda bildiri yapacağız. Yakın çevrem ile görüşmelerimi yapıp, ekibimi de kurarak neler yapabileceğimizi ayarlayacağız. Şartlar benim istediğim gibi giderse kabul ederiz. Onur verici bir teklif. Lüleburgaz’a hizmet etmekten gerçekten onur duyarım. Beni böyle bir göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan Ender Erul, 2 tane de yabancı dil bilmektedir.

273 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page