top of page

Tarım fuarı kapılarını açtı!

İnsan boyutunda tekerlek

“Türkiye fuarcılık tarihinde sayılı fuarlardan birisi”

Renkly Fuarcılık tarafından 12’incisi düzenlenen Trakya Lüleburgaz Hayvancılık, Tarım, Süt Ürünleri, Tohum ve Gıda Fuarı Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuar 4 Mayıs’a kadar vatandaşlara hizmet edecek. Fuarda yerli ve yabancı olmak üzere binlerce ürün sergileniyor.



Renkly Fuarcılık tarafından 12’incisi düzenlenen Trakya Lüleburgaz Hayvancılık, Tarım, Süt Ürünleri, Tohum ve Gıda Fuarı Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi’nde kapılarını açtı.

Tarım fuarı 4 Mayıs’a kadar vatandaşlara hizmet edecek.

Fuarda, traktör, römork, merdane, tarım makinaları, ilaç makinaları, slaj makinaları gibi A’dan Z’ye çiftçilerin ihtiyacı olan binlerce ürün sergileniyor.

Fuarda ayrıca yerli ve yabancı markalarında yer aldığı ve vatandaşlara hizmet ettiği görüldü.

“TÜRKİYE FUARCILIK TARİHİNDE SAYILI FUARLARDAN BİRİSİ”

12’inci Trakya Lüleburgaz Hayvancılık, Tarım, Süt Ürünleri, Tohum ve Gıda Fuarı Genel Koordinatörü Önder Harbili, düzenlenen fuarın Türkiye’de aynı ilçe aynı konu ile yapılan nadir fuarlardan olduğunu belirtti.

Harbili; “Fuarımız 4 Mayıs’a kadar tüm çiftçilerimizin ziyaretine açık olacaktır. Tarımsal mekanizasyon, traktör, biçerdöver, tarımın ekiminden dikimine kadar, ara bakımlarından söküm biçime kadar bütün ihtiyaçlarını karşılayabildikleri bir fuar ile karşılarındayız. Son teknoloji ürünler, dron teknolojileri, yazılımsal tarım ile ilgili güncel teknolojilerinde yer aldığı bir fuar haine geldi. Lüleburgaz, Trakya’nın tam ortasında oluşu ile ve jeopolitik konumu ile bölgenin ve İstanbul, Çanakkale çiftçilerinin bile ilgi gösterdiği bir fuar haline geldi. Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Balıkesir, İstanbul’dan ciddi sayıda çiftimizi fuarımıza ağırlıyoruz. Lüleburgaz’da aynı senede aynı alanda iki fuar yapılıyor. Türkiye fuarcılık tarihinde sayılı fuarlardan birisi. Türkiye’de aynı ilçede aynı konuda iki fuar yapıldığı gözükmemekte. Lüleburgaz yaklaşık 12 senedir mayıs aylarında, 19 senedir de eylül ayında Türkiye çiftçisine hizmet ediyor. Fuarımıza İzmir, Manisa, Konya gibi farklı şehirlerden katılan firmalarımız da var. Yerli ve yabancı traktör ve biçerdöver firmalarımızda yıllardır yerini almakta. Çiftçilerimize daha çok hitap eden pikap sınıfları da yerlerini almaya başladı. Fuarımın ziyaret saatleri 10:00-22:00. Bu da Lüleburgaz’ın ilklerin şehri olmasından kaynaklı. Türkiye’de genelde fuarlar akşam olunca kapanıyor ama Lüleburgaz tarım fuarı çiftçinin ilgisine dayalı olarak hizmet veriyor. Bundan da vatandaşlarımız ve katılımcılarımız memnun oluyor. Fuarımıza olan ilgiden dolayı memnunuz herkesi bekliyoruz” dedi.

Harbili, Lüleburgaz’da yapılacak olan bir sonraki tarım fuarının 25-28 Eylül tarihlerinde planlandığını belirtti.

TEKERLEĞİ İNSAN BOYUTUNDA 

Tarım fuarının ilk gününde fuarın en büyüğü 7250 beygir gücündeki traktör oldu.

Deutz-Fahr markasında ait olan traktörün arka tekerliği ortalama bir insan boyutundan fazla olduğu görüldü.

Vatandaşlar traktöre yoğun ilgi gösterirken, traktörle hatıra fotoğrafı çekildi.

456 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page