top of page

Tır devrildi trafik felç oldu

Lüleburgaz’da TEM otoyolu Hamitabat mevkiinde rulo çim yüklü tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralanırken, kapanan yolda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Lüleburgaz’da TEM otoyolunda devrilen rulo çim yüklü tır ulaşımı aksattı. Sürücü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Pazartesi günü 16.30 sıralarında yaşanan kazada İstanbul istikametinde seyreden Şerafettin D. idaresindeki 34 HR 2295 plakalı rulo çim yüklü tır, Hamitabat mevkisinde devrildi.

İlk belirlemelere göre rot başının kopması dolayısıyla direksiyon hakimiyetini kaybeden tır şoförü ilk olarak yolda zikzaklar çizerek tırı durdurmaya çalışırken, orta refüjdeki bariyerlerine çarptı.

Çarpmasıyla devrilen tır nedeniyle otoyolun İstanbul yönü ulaşıma kapandı, uzun araç kuyruğu oluştu.

Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, yaralanan sürücüyü hastaneye kaldırdı.


Kazanın ardından devrilen tırın yakıt deposu zarar görürken, yola büyük miktarda yakıt aktı.

Karayolları ekiplerinin temizlik çalışmaları yaptığı alanda, uzun süren çalışmalar sonucu önce trafik kontrollü açılırken, tırın kaldırılmasının ardından otoyolda ulaşım normale döndü.

Trafik kuyruğunda bekleyen bir vatandaş ise çocuğunun doğum gününe yetişmek için yola çıktığını fakat kaza sonucu yolun kapanması dolayısıyla çocuğunun doğum günü yemeğinde yer alamadığını söyledi.

Bir başka vatandaş da hasta ziyareti için Edirne’den İstanbul’a doğru yola çıktıklarını fakat saatin geç olacağından dolayı yolun açılmasının ardından geri döneceklerini kaydetti.


682 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page