top of page

Türker aday adaylığını resmileştirdi!

“Çok değerli projelerimiz var”

Haber Merkezi

Kaynarca’nın 2 dönemdir Belediye Başkanlığını yapan Serdar Türker, Kırklareli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı.

2 dönemdir Kaynarca Belediye Başkanlığı görevini yürüten Serdar Türker, dün önce Özgürlük ve Demokrasi Meydanında destekçileri ile buluşup ardından aday adaylığı başvurusunu yapmak için parti binasına kadar yürüdü.

CHP Kırklareli İl binasında kürsüden açıklama yapan Türker, parti yönetimi ve partilileri selamlarken, kendisini tanıttı.

Türker; “1969 yılında Kaynarca’da dünyaya geldim. Babam Emekli Öğretmen, ilk, orta ve lise öğrenimimi Kırklareli’nde okudum. Ardından Üniversite eğitimimi Trakya Üniversitesinde ve Anadolu Üniversitesinde devam ettirdim. 20 yıl aralarında uluslararası firmaların da bulunduğu finans kuruluşlarında yönetici olarak çalıştım. En son 2011 yılında çok uluslu bir bankanın şube müdürü olarak Kırklareli’ne tayin oldum. Burada 4 yıl çok başarılı bir banka müdürlüğü süreci geçirdim. Ardından örgütümüzün onayı ile Kaynarca Belediye Başkanı Adayı oldum. 2014 yılında yüzde 41 gibi bir oy oranı ile değerli Kaynarca halkının teveccühleriyle Kaynarca Belediye Başkanı oldum” şeklinde konuştu.

Kaynarca Belediye Başkanlığı süresince hayata geçirdiği projeleri anlatan Türker, Avrupa Birliği kardeş belediyeler ve hayırseverlerin destekleriyle bugüne kadar 9 buçuk yıl içerisinde 450 milyon TL’lik bir yatırımı Kaynarca’ya kazandırdıklarını belirtti.

Kırklareli’ne hizmet etmeye hazır olduğunu ifade eden Türker şöyle konuştu: “Kırklareli’nde sosyal belediyeciliği ayağa kaldıracağıma inancım var. Sadece bir hedef için değil bu güzel şehir için halka hizmet hakka hizmet anlayışı için, Kırklarelimizin toprağına taşına sahip çıkmak için, burada yaşayan değerli hemşerilerime sahip çıkmak için, modern, çağdaş, yaşanabilir bir Kırklareli için hakkını arayan bir Kırklareli için hakkını söke söke alan bir Kırklareli için, halkın başkanı olmak için herkesi kucaklamak için Kırklareli’ni örnek şehir yapmak için büyük projeleri gerçekleştirmek için Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100.yılın belediye başkanı olmak için Kırklareli Belediye Başkanlığına Adayım. Kırklareli’miz için çok önemli ve çok değerli projelerimiz var. OSB’siyle, Üniversitesiyle, Tarım Topraklarıyla, Sulama barajlarıyla, şehir içerisindeki eksiklerle halkımıza modern, çağdaş çok farklı bir belediyecilik sözü veriyoruz. Gençliğimiz var, heyecanımız yüksek bu şehre hizmet boynumuzun borcudur. Bunları yapacak enerjimiz, bunları yapacak inancımız var. Halkımıza hizmet için sürekli çalışmaya devam edeceğiz.”

266 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page