top of page

Tüm gelir özel öğrencilere

Lüleburgaz Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Okulları tarafından yıl sonu sergisi ve kermes düzenlendi. Kongre Meydanı’nda dün kurulan yiyecek, içecek ve resim sergisi stantlarında kermes ve sergiden elde edilen gelirlerin özel eğitim öğrencilerinin giderlerini karşılamak için kullanılacağı belirtildi.



Lüleburgaz Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Okulları tarafından yıl sonu sergisi ve kermes düzenlendi.

Kongre Meydanı’nda dün kurulan yiyecek, içecek ve resim sergisi stantlarında kermes ve sergiden elde edilen gelirlerin özel eğitim öğrencilerinin giderlerini karşılamak için kullanılacağı belirtildi.

Lüleburgaz Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Okulları Müdür Alper İlaslan; “Okul aile birliğimizin düzenlemiş olduğu sergi ve kermesten elde edilen gelirler çocuklarımızın okuldaki materyal ve kişisel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapıldı. Atölyelerimizde öğrencilerimizin yapmış olduğu görsel ve el sanatları ürünlerini hem sergiledik hem de satışa koyduk. Elde edilen geliri okul aile birliği aracılığıyla öğrencilerimizin ihtiyaçlarına yönelik kullanacağız. Gerçekleşen satışlardan memnunuz. Yanımızda olan ve bize destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’de katıldı.

 

272 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page