Sultanlar mağlubiyetle başladı
Kırklareli Gençlik Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, TVF Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi’ndeki ilk maçında Bandırma Çelik Spor’a mağlup oldu.


Kırklareli Gençlik Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, yeni sezonda mücadele ettiği TVF Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi’ne Bandırma Çelik Spor karşılaşmasıyla başladı.
Sezonun ilk maçında rakibi karşısında mücadele eden Kırklareli ekibi, karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, sporun yalnızca kazanmakla sınırlı olmadığını belirterek sahada mücadele eden sporculara ve teknik ekibe teşekkür etti.
Bulut, “Ancak biliyoruz ki spor; kazanmanın olduğu kadar, mücadele etmenin, inancın ve birlikte yol yürümenin de adıdır” ifadelerini kullandı.
Sahada ter döken ve son düdüğe kadar mücadele eden tüm sporcuları ve teknik ekibi gönülden kutladığını belirten Bulut, takımın emeğine, azmine ve Kırklareli’ni en iyi şekilde temsil etme gayretine inandığını söyledi.
Karşılaşmada takımı yalnız bırakmayan ve son düdüğe kadar destek veren Kırklarelililere de teşekkür eden Bulut, kadın voleybol takımının yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, takımın önündeki Balıkesir Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sporculara başarı dileğinde bulundu.



