top of page

“Suçluları bulacağız”

“Bulamazsak suratıma tükürün”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık toplantısında konuşan İlçe Başkan Yardımcısı Seyran Yılmazoğlu, basın mensuplarının dışarı çıkarılmasından dolayı gazetecilerden özür dilerken, “Bir hırsızlık yapıldı, o hırsızlığı yapanları biz bulacağız. Ama lütfen bize güvenin. Sosyal medya da konuşmaya gerek yok. Bu disiplin süreci sonuna kadar işleyecek. Bu suçluları bulacağız. Bu sahtekarlığı yapanları ilçe yönetimi olarak bulmanın sözünü veriyorum. Bulamazsak gelin hepiniz benim suratıma tükürün” diye konuştu.


CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısı parti binasında gerçekleşti.

12 Şubat günü toplantı İlçe Başkanı Ali Can, başkanlığında yapılırken Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve İl Başkanı Bora Terzi’de toplantıya katılım sağladı.

Yapılan toplantının yerel seçimler öncesinde son halk toplantısı olduğu ve bundan sonra seçim bürosunda taleplerin dinleneceği belirtildi.

“BİZİM İÇİN PARTİ VE İLKELER ÖNEMLİDİR”

Ali Can; “Zor bir süreçten geçtiğimizin hepimiz farkındayız. Bu süreçte kendi rahatsızlığımdan dolayı bazı aksamalara meydan vermeden yönetim kurulundaki arkadaşlarım seçim sürecini atlattı. Tam olmasa dahi sağlığıma kavuşmuş ve sizlerle buluşmanın sevinci içindeyim. Bizim için parti ve ilkeler önemlidir. Her türlü sorunun olduğu bir ülke de biz birbirimizle mücadele ediyoruz. Partiye zarar vermemek şartı ile eleştiri yapacağınıza inanıyorum. Bu ülkenin tüm kurucu değerlerini dikkate alalım. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tek tercihimiz partimiz olsun. Seçim süreci içerisinde 31 Mart’a kadar olan toplantıların sonuncusunu yapıyoruz. Partimizin kazanması dileği ile” dedi.


“CHP’NDE KİŞİLER KENDİNİ DÜŞÜNMEKTEN VAZGEÇSİNLER”

Toplantı da söz alan İlçe Eğitim Sekreteri Olcay Kaya, yapılan suçlamaları kabul etmediklerini belirtti.

Kaya; “Yaşadığımız seçim sürecini hepiniz biliyoruz. Bu üzücü durumlara hepiniz şahit oldunuz. Hiçbir suçlamayı ve hakareti ilçe yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarım adına kabul etmiyoruz. Çok üzücü bir durumdur ki iktidara tek bir cümle söyleyemeyen partililerimiz bizi yerden yere vurdular. Bize yüklenildiği kadar keşke iktidara yüklenilse. Siyaset yapmak yürek işidir, temizlik işidir. Benim için vatan görevidir. Korkmadan siyaset yapmalıyız. Her daim bunu söylerim hiç korkulacak bir şey yapmadım ve çekinilecek bir şey yapmadım. Siyaset yüzünden mahkemeye de çıktım, hapis cezası da aldım. Gençlik kollarında ki arkadaşlarımızı savunma adına 10 kere mahkemeye çıktım, yine çıkarım. Mustafa Kemal Atatürk, kendini düşünseydi cumhuriyeti kuramazdı. Artık CHP’nde kişiler kendini düşünmekten vazgeçsinler. Atatürk’ü savunuyorsak, onun gibi davranmak zorundayız” dedi.

“BU SUÇLULARI BULACAĞIZ”

CHP İlçe Başkan Yardımcısı Seyran Yılmazoğlu’da son dönemlerde parti de çıkan tartışmalardan dolayı basın mensuplarının dışarı çıkarılmasından dolayı gazetecilerden özür diledi.

Yılmazoğlu; “Zor bir süreçten, ince biz çizgiden geçiyoruz. Ben basından herkesin önünde şahsım adına özür diliyorum. 2-3 hafta boyunca basın buradan çıkarıldı tasnif etmiyorum ve etmeyeceğim. Kimsenin adamı değilim ve kimsenin sözü ile burada değilim. Sizlerden özür diliyorum. En eski ilçe yöneticisi benim. Uzun yıllardır bu partinin her yerinde vardım. Basından özür diliyorum ve basın bu parti binasından dışarı çıkartılamaz. Bu seçim süreci ile ilgili istifamız isteniyor ve bir şey yapmadığımız söyleniyor. Hayır bilakis biz bir şeyler yapıyoruz. Haftalardır, 20 Ocak’tan beri emek veriyoruz. Bir hırsızlık yapıldı, o hırsızlığı yapanları biz bulacağız. Ama lütfen bize güvenin. Sosyal medya da konuşmaya gerek yok. Eve götürülme muhabbetine gelirsek bizim evimiz burasıdır, parti binamızdır. Burası bizim evimiz. Bu disiplin süreci sonuna kadar işleyecek. Bu suçluları bulacağız. Bizim bir adayımız var. Seçime sayılı günler kaldı. Kimin yaptığını biz bulacağız. Tek vücut olduğumuz CHP bayrağını Lüleburgaz’da sallandırmaya devam edeceğiz. Sıralamamız bellidir, oylarımız sayılmıştır. Bu sahtekarlığı yapanları ilçe yönetimi olarak bulmanın sözünü veriyorum. Bulamazsak gelin hepiniz benim suratıma tükürün” dedi.

923 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page