Spor camiası yasta!
- Tevfik İŞÇİ

- 19 saat önce
- 1 dakikada okunur
Kırklareli Bölgesi eski hakem ve gözlemcilerinden, emekli Astsubay Ahmet Çetin (63) son yolculuğuna uğurlandı. Hakem camiasında saygınlığı ve dürüst kişiliğiyle tanınan Çetin’in ani vefatı spor camiasında derin üzüntü yarattı.



Kırklareli Bölgesi eski Klasman Hakem ve Gözlemcilerinden, emekli Astsubay Ahmet Çetin, 63 yaşında vefat etti.
Uzun yıllar Kırklareli İl Hakem Kurulu’nda Hakem Atama Sorumlusu ve Gözlemci Atama Sorumlusu olarak görev yapan Çetin, ayrıca FFHGD Kırklareli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştu.
Hakem camiası ve çevresinde dürüst, çalışkan ve saygın kişiliğiyle tanınan Ahmet Çetin’in ani ölümü, spor camiasında derin bir üzüntüye neden oldu.
Evli ve iki erkek çocuk babası olan Çetin’in cenazesi, 25 Şubat Çarşamba günü Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılındı.
Cenaze, öğle namazının ardından Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi. Oğulları Ömercan ve Murathan cenaze töreninde taziyeleri kabul etti.
Ahmet Çetin, Nurcan Çetin ile evliydi.
Kırklareli’nde Türk futboluna yıllarca hizmet eden Çetin, spor camiasının ve sevenlerinin hafızasında dürüstlüğü, özverisi ve sevgi dolu kişiliğiyle yaşayacak.


