top of page

Sponsorsuz şampiyonlar!

Okçular Dünya Şampiyonası için Fransa’ya gidecek!

Lüleburgaz Umay Okçuluk Spor Kulübü sporcuları dünya şampiyonası için Fransa’ya gidecek. Kulüp Antrenörü Eren Öz, Lüleburgaz’ı ve Türkiye’yi temsil edecek sporcuların sponsorları bulunmadığını ve sponsorluk beklediklerini belirtti.

Lüleburgaz Umay Okçuluk Spor Kulübü sporcuları Dilara Ecem Deniz ve Aydan Kuvancı, Dünya Şampiyonası için Fransa’nın Nimes kentine gidecek.

Deniz ve Kuvancı, 19-21 Ocak 2024 tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek olan Dünya Kulüpler Salon Şampiyonası’nda Lüleburgaz’ı ve Türkiye’yi temsil edecek.

Son dönemde adını duyuran ve sayısız başarısı bulunan sporcu Dilara Ecem Deniz’in 3 adet Türkiye Şampiyonluğu, 1 adet Barebow Şampiyonluğu, 2 adet Geleneksel Türk Okçuluğu’nda Altın Madalyaları’nın mevcut olduğu ve şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandığı belirtildi.

Sporcuların Antrenörü Eren Öz, Dünya Şampiyonası’nda Lüleburgaz’ı temsil edecek olan sporcuların sponsoru olmaması dolayısıyla üzüntü içinde olduklarını kaydetti.

ŞAMPİYONLARIN SPONSORU YOK!

Her türlü sponsorluk teklifini kabul edeceklerini belirten Öz; “Barebow okçuluk branşında hem ilimizi hem de ülkemizi temsil edecek tek kulübüz. Kulübümüz sayısız başarılar elde etmiş ama forma sponsorumuz dahi bulunmamaktadır. İlimizi temsil ederken böyle bir durumun olması üzücü bir durum olduğunu düşünüyoruz. Yapılacak olan şampiyona başta olmak üzere her türlü sponsorluğa açığız. Şampiyonlarımıza sponsor olmak isteyenlerin sosyal medya ve internet üzerinden bize ulaşmasını bekliyoruz” dedi.

361 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page