top of page

Son kare ağlattı!

Fotoğrafa adanmış bir ömür…

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş ve Lüleburgaz Fotoğraf Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Bozkurt, kalbine yenik düştü. Bozkurt’un yaklaşık 50 yıldır fotoğraf ile uğraştığı öğrenildi.




Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş ve Lüleburgaz Fotoğraf Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Bozkurt, 69 yaşında kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

Yaklaşık 1 haftadır kalp krizi nedeniyle yoğun bakımda kalan Bozkurt, 6 Mayıs günü hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

Hürriyet Mahallesi sakinlerinden olan Bozkurt, Sevdiye Bozkurt’un eşi, Derya Kutluer, Selda Ak ve Seda Uçar’ın babalarıydı.

Bozkurt, için 7 Mayıs günü Sokollu Mehmet Paşa Cami’nde cenaze namazı kılındı. Ailesi cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Ceylanköy’de defnedilen Bozkurt’un cenazesine ailesi, sevenleri, yakınları, öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ahmet Bozkurt’un yaklaşık 50 yıldır fotoğrafçılık ile uğraştığı ve Lüleburgaz Fotoğraf Kulübü Derneği ile çok sayıda vatandaşa fotoğraf eğitimi verdiği öğrenildi.

Fotoğraf tutkusu genç yaşlarda başlayan Bozkurt, askeri personel olduğu zamanlarda dahi fotoğraf çektiği ve resmi tören gibi önemli günlerde hobi olarak fotoğraf çekip arşivlediği aktarıldı.

1.209 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page