top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Sokak hayvanlarına kapılarını açtı


Haber Merkezi

Vize Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, kapılarını sokak hayvanlarına açtı.

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, “5 dönümlük arazi üzerine inşa ettiğimiz Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezimizde kedi ve köpek bakım üniteleri, müşahede alanı, ameliyathane ve gezinti alanları yer almakta olup içeride alttan ısıtma sistemi bulunmaktadır. Burada ki can dostlarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda Veteriner Hekimimiz tarafından sağlık kontrolleri gerçekleşmektedir. Her gün mama ve su kapları doldurularak temizlikleri yapılmaktadır.” dedi.

Özalp, sokaklardaki can dostlarımız faaliyete geçirdiğimiz Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezimizde güvenli bir ortama kavuştular derken, “Sokaklarda araba çarpması, aç ve susuz kalma ve ayrıca bazı saldırgan hayvanların da okula ya da işe giderken vatandaşlarımıza saldırmalarının önüne geçmiş olduk. İlçemizde nefes alan her cana kıymet verip sahip çıkarak sokak hayvanları için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page