top of page

“Siyasal harekettir”

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş, partisinin 27 Nisan’da yapılacak olan olağanüstü kongre dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Kurtuluş; “Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki: İYİ’ler mutlaka sorgulayacak ,eleştirisini yapacak, gerekli değişimleri gerçekleştirmek için de bu mücadelede cevabını da verecektir” dedi.

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş, partisinin olağanüstü kongresi dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.

Kurtuluş, partisinin kurulduğu günde bu yana birçok sıkıntı ile karşı karşıya kaldığı ve ne olursa yılmadan mücadelelerine devam ettiklerini söyledi.

“Partimiz, bir lider partisi değil bir siyasal harekettir” diyen İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş; “Bin bir badire atlatarak bu günlere gelen 8 yıllık siyasal hareketimizin,  6 yıllık partimizin ilk gününden bu yana burada olmanın gururu ile maalesef sayılamayacak kadar çok zorluklar atlattığımız, verdiğimiz bu mücadelede cesurlar hareketinin her bir mensubunun,8 yıllık siyasi mücadelesinde neredeyse her bir noktasında haksızlığa uğradığımız, yok sayıldığımız, ötekileştirildiğimiz ama yine de yılmadan yorulmadan bu yolda yapılan bütün baskılara göğüs gerdiğimiz tabanın mücadelesidir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki: İYİ’ler mutlaka sorgulayacak ,eleştirisini yapacak, gerekli değişimleri gerçekleştirmek için de bu mücadelede cevabını da verecektir. Bu asla unutulmamalıdır. Bu bir siyasi harekettir.  Günübirlik siyasi çıkarların ve şahsi kazanımların peşinde koşanların değil; Tüm Türkiye'de ki il, ilçe başkanlarının ve çok kıymetli yönetim kurullarımızın inancı, azmi, kararlılığı ve çalışkanlığı ile yapılanmıştır. Olağanüstü kongremiz vatana millete tüm teşkilatlarımıza hayırlı olsun” dedi.

İYİ Parti’nin olağanüstü kongresi 27 Nisan tarihinde yapılması planlanıyor.

315 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page