top of page

Seyir halinde alev aldı

Lüleburgaz’da seyir halindeki bir otomobilde yangın çıktı. Saniyeler içinde alev alan aracın motor kısmı büyük hasar gördü. Sürücü ve yanındaki eşi son dakikada araçtan çıktı.


Lüleburgaz’da dün seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın kısa sürede arıcın motor kısmını sararken alev alev yanan otomobilin motor kısmı büyük hasar gördü.


Dün saat 10.00 sıralarında Kocasinan Mahallesi Okullar Sokak üzerinde seyir halinde olan 10 LS 032 plakalı Emin K. idaresindeki otomobilin motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı.

Dumanları fark eden sürücü hemen otomobili yol kenarındaki müsait bir sokağa çekti.

Aracı çekmesiyle motor bölümü alev alan araçtan hemen inen sürücü ve yanındaki eşine çevredeki esnaf ve vatandaşlardan yardım geldi.

Bu sırada sürücü aracın kaputunu açmak için uğraşsa da kaput açılmadı. Dışarıdan yangın tüpüyle söndürülmeye çalışılan yangın sonuç vermeyince itfaiye ekiplerine haber verildi.


Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, levye yardımı ile kaputu açıp yangına müdahale etti. Kontrol altına alınan yangın sonrası aracın motor kısmı büyük hasar görerek kullanılmaz hale geldi.

Araç söndürme çalışmalarının ardından çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

223 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page