top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Serap Ürün seçim ofisini açtı

“Denenmişin denemesi olmaz”

Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Ürün, seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada, “Lüleburgaz’da bu güne kadar yapılmamış çok sayıda eksiklik var. Hepsini tespit ettim. Bunları bugün size vaat edenler bunca yıldır zaten belediyenin başındaydı, yapmadılar. Denenmişin denemesi olmaz” sözlerini sarf etti.


Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Ürün, 31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim işlerini yürüteceği seçim ofisini açtı.

Yeni Mahalle İstanbul Caddesi Ordu Evi karşısı Vehpibey Apartmanı’nda gerçekleşen açılışta konuşan Serap Ürün, CHP’de ön seçim yapılması için çok çırpındığını söyledi.

Fakat ön seçim yerine atama ile başkan adayının belirlendiğini aktaran Ürün, bu nedenle seçime halkın isteğiyle bağımsız olarak gireceğini ifade etti.

Lüleburgaz’da bu güne kadar yapılmamış çok sayıda eksikliğin olduğundan bahseden Ürün, “Denenmişin denemesi olmaz” diyerek şöyle konuştu:

“Değerli Lüleburgaz halkı beni bu günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Ramazanın ilk günü olması dolayısıyla tüm İslam âleminin mübarek ramazan ayını kutluyorum. Bilindiği üzere ön seçim için çok çırpındım çok mücadele ettim. Fakat ön seçim yapılmadı, atama oldu. Bunu yerel ve ulusal kanallarda dile getirdin. Ön seçim olmadığı için bağımsız olarak seçime giriyorum. Lüleburgaz’da bu güne kadar yapılmamış çok sayıda eksiklik var. Hepsini tespit ettim. Bunları bugün size vaat edenler bunca yıldır zaten belediyenin başındaydı, yapmadılar. Denenmişin denemesi olmaz. Bu güne kadar sorunlarına çözüm getirmeyen, çöpten geçilmeyen Lüleburgaz’ı el birliği ile bu durumdan kurtarmak. Desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

501 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page