top of page

Sendikadan iki aday adayına destek!

Petrol-İş Sendikası Lüleburgaz Şubesi yapılacak olan seçimlerde belediye meclis üyesi aday adayı Mahmut Ümit Can ve il genel meclisi üyesi aday adayı Emin Sertkaya’yı sonuna kadar desteklediklerini belirtti.


31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde 2 aday adayına Petrol- İş Sendikası Lüleburgaz Şubesi’nden destek geldi.

Petrol-İş Lüleburgaz Şubesi Başkanı Ümit Çetintaş, seçimlerde CHP’li belediye meclis üyesi aday adayı Mahmut Ümit Can’ı ve il genel meclisi aday adayı Emin Sertkaya’yı desteklediklerini açıkladı.

Çetintaş; “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde sendikamızın binlerce işçi ve emekçi üyesi ile hak etmiş olduğu temsili kazanması önemlidir. Bizler Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi olarak tüm siyasi partilere ve belediye başkan aday adaylarına eşit mesafedeyiz. Ancak sendikamızın, işçi ve emekçi arkadaşlarımızın temsili açısından Lüleburgaz Belediye Meclis üyesi aday adayı Mahmut Ümit Can ile İl genel meclis üyesi aday adayı Emin Sertkaya’yı desteklediğimizi tüm kamuoyuna açıklıyoruz. Kendilerine desteğimiz tamdır, aksi yönde çıkan söylentilerin önüne geçilmesi açısından kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.

Can ve Sertkaya’nın işçi, emekçi sınıfından geldiği ve sorunlara çözüm olmak için aday adayı oldukları belirtildi.

292 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page