top of page

Seçmen kağıtları dağıtılmaya başladı

31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Yüksek Seçim Kurulu(YSK) belirlediği yerel seçim takvimi işlemeye devam ediyor. Takvim kapsamında, vatandaşların nerede oy kullanacağını gösteren seçmen bilgi kağıtları 29 Şubat itibarıyla döküm ve dağıtımına başlandı. Lüleburgaz Muhtarlar Derneği Başkanı Remzi Dik, muhtarların bu konuda hassasiyet göstermelerini istedi.


31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Yüksek Seçim Kurulu(YSK) belirlediği yerel seçim takvimi işlemeye devam ediyor.

Takvim kapsamında, vatandaşların nerede oy kullanacağını gösteren seçmen bilgi kağıtlarının 29 Şubat itibarıyla döküm ve dağıtımına başlandı.

Seçmen bilgi kağıtlarının seçmenlere dağıtımı, 24 Mart Pazar günü tamamlanacak.

Lüleburgaz Muhtarlar Derneği Başkanı, Gençlik Mahallesi Muhtarı ve Adayı Remzi Dik, seçmen bilgi kağıtlarının 10 gün içinde seçmenlere ulaştırılacağını belirtti.

Dik; “Seçmen kağıtlarımızın dağıtımına başladık. Mahalle sakinlerimiz kapılarına kadar seçmen bilgi kağıtlarının geleceğini bilmesini istiyoruz. Mahallelerimizde başta ben, muhtarlarımız ve azalarımız tek tek kağıtları ulaştıracağız. Muhtar arkadaşlarımızın da bu konuda hassasiyet göstermelerini ve en kısa sürede adreslere teslim etmelerini istiyorum. Son ana kadar seçmen kağıdı ulaşmayan vatandaşımız 7/24 bizlere ulaşabilirler. Vatandaşlarımız e-devlet aracılığı ile de nerede oy kullanacaklarını görebiliyor. Vatandaşlarımızın ve komşularımızın başta seçimler ile alakalı olmak üzere her türlü ihtiyaçlarında yanındayız” dedi.

179 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page