top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Sarıçam; “Çirkin bir oyun oynanmaktadır”

“Resmi açıklamalar dışında itibar etmeyin”

Kayseri’de meydana gelen olaylar sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam; “Türk Milletimizin ve ülkemizin yüksek çıkarlarını hedef alan yeni gelişmeleri sabote etmek amacıyla, dış kaynaklı çirkin bir oyun oynanmaktadır. Kimsenin kuşkusu olmasın ki, devletimizin gücüyle bu oyun boşa çıkarılmaktadır” dedi.



Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, geçtiğimiz günlerde Kayseri’de çıkan olaylar ile ilgili bir açıklama yaptı.

Sarıçam, yaptığı açıklamasında devlet tarafından yapılan resmi açıklamaların dışındaki açıklamalara itibar edilmemesini belirterek, çok sayıda provokatörün tespit edildiğini belirtti.

“DIŞ KAYNAKLI ÇİRKİN BİR OYUN OYNANMAKTADIR”

Terörün az bir güçle toplumsal kargaşalara sebep olarak toplumsal huzuru bozmak olduğunu belirten Sarıçam; “Devletimizin resmi açıklamalarının dışında paylaşılan sosyal medya yayınlarının amacı tamda budur. Bu amaca hizmet etmemek için dikkate alınmamaları önem arz etmektedir. Kayseri’de ve sınır ötesinde meydana gelen hadiselerin Cumhurbaşkanımızın açıklamalarının hemen ardından gerçekleşmesi elbette tesadüf değildir. Türk Milletimizin ve ülkemizin yüksek çıkarlarını hedef alan yeni gelişmeleri sabote etmek amacıyla, dış kaynaklı çirkin bir oyun oynanmaktadır. Kimsenin kuşkusu olmasın ki, devletimizin gücüyle bu oyun boşa çıkarılmaktadır. Son 24 saat içinde sosyal medyada ve sahada onlarca provokatör tespit edilip yakalanmıştır. Devletimiz kudretlidir ve gereken her şey yapılmaktadır. Sizden istirhamım, resmi mercilerimizin dışında hiçbir açıklamaya itibar etmemeniz ve sakinliğinizi muhafaza etmenizdir” ifadelerine yer verdi.

127 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page