Sandıktan Aktuna çıktı
- Hamza Dalgıç

- 1 gün önce
- 1 dakikada okunur
İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı seçiminde Gürkan Aktuna büyük farkla kazandı. 19 Ekim Pazar günü düzenlenen kongrede kullanılan 167 oyun 135’ini alan Aktuna, İYİ Parti Lüleburgaz ilçe başkanı oldu.


İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Kongresi, Kocasinan Mahallesi Acıçeşme Sokak’ta bulunan Mutlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede toplam 167 delege oy kullandı.
İki oyun geçersiz sayıldığı seçimde, adaylardan Oğuz Pehlivan 32 oy alırken, Gürkan Aktuna 135 oyla seçimi kazandı.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gözyaşlarını tutamayan Gürkan Aktuna, “Çok mutluyum, çok gururluyum. Her zaman istediğim, her zaman hayalini kurduğum bir şeydi bu. Partimize, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Kongreye katılan İYİ Parti eski Lüleburgaz İlçe Başkanı ve Kırklareli İl Başkan Adayı Oktay Mutlu, seçim sürecine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bugün, İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı seçimi büyük bir olgunluk ve demokrasi bilinciyle gerçekleştirildi. Bu süreç boyunca özveriyle görev yapan, partimize emek ve gönül vermiş tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.
Her dönemin bir bayrak taşıyıcısı vardır; bugün o bayrak, inancı, samimiyeti ve çalışkanlığıyla tanıdığımız Gürkan Aktuna’ya devredilmiştir. Emanet artık emin ellerde. Lüleburgaz’da İYİ Parti’nin sesi, birliği ve kararlılığı Gürkan Başkan’ın liderliğinde daha da yükselecektir. Biz bir davanın yolcularıyız; koltuklar değil, hizmetler kalıcıdır. Yeni dönemin partimize, Lüleburgaz’a ve Kırklareli’mize hayırlı olmasını diliyorum.”
Kongre sonrası partililer Gürkan Aktuna’yı tebrik ederken Aktuna, yeni dönemde örgütlenme ve saha çalışmalarına odaklanarak partiyi daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.



Yorumlar