top of page

Sabri Gündüz güven tazeledi


Lüleburgaz merkez ve köy muhtarlarının bağlı olduğu, Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde gerçekleştirilen genel kurulda geçtiğimiz seçimde göreve gelen mevcut başkan Sabri Gündüz, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Aynı zamanda Lüleburgaz Zafer Mahallesi Muhtarı olan Sabri Gündüz’ün yönetim kurulu, Esra Birol, Tuğçe Gören, Gürsel Güney, Ahmet Sezer, Şaban Aykır, Caner Gündağ, Ünal Çetin, Çilem Tuncay, Aydın Sezgin ve Yavuz Çavdar’dan oluştu.

Yeden üyeler ise; Recep Yetiş, Cevdet Ayaz, İlyas Tokatlı, Rahim Cumalı, Onur Işık, Hakan Yeşilpınar ve Göksel Öztürk oldu.

Yapılan genel kurulda denetleme kuruluna seçilen isimler ise şöyle oldu: Muzaffer Başoğul, Mustafa Baysal, Süleyman Kaya, Alaattin Özlü, Kamber Atay, Yılmaz Öden, İbrahim Hilmi Turan ve Engin Çerin.

Dernek Başkanı Sabri Gündüz, yeniden kendisini bu göreve layık gören muhtar dostlarına teşekkür ederek, dernek olarak çalışmalarının kaldığı yerden devam edeceğini kaydetti.

 

 

 

 

371 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page